aboutus

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: CBFI
Aantal werknemers: 101~300 people
Jaarlijkse omzet: $180 Million-US$300 Million
Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 80% - 90%
Product Range: Ice Machine & Cold Room
Location: Guangdong,China(Mainland)
BRANCH OFFICE: Philippines, Malaysia
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van Guangzhouicesource, Ltd (handelsmerk CBFI), een pionier in de freonkoeling en ijs het maken materiaalindustrie op grote schaal, een grote ijsinstallatie en een de oplossingsprovider van de koude opslagtechniek, zijn een innovatieve en ondernemers high-tech onderneming die onderzoek, ontwerp, vervaardiging, verkoop, en de naverkoopdienst van een eetbaar ijs het maken materiaal op grote schaal, industrieel ijs het maken materiaal op grote schaal, high-end commerciële ijsmaker, volledig ijs het maken systeem en klein en groot koude opslagproject integreert. De belangrijkste producten zijn diverse soorten ijs het maken machine (de direct-koelt machine van het blokijs, de machine van het blokijs, de machine van het buisijs, de machine van het kubusijs, de machine van het vlokijs, de machine van het plaatijs, zuivere ijsmachine en volledig geautomatiseerde ijsinstallatie). De producten worden wijd gebruikt op voedsel, visserij, kleinhandel, vruchten en groenten, aquatische producten, chemische producten, medisch, bouw, mineralen en andere gebieden voor het koelen, opslag en behoud.

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

CBFI-Fabriek

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

Ons Bedrijf

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 2

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 3

 

Ons Bureau

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 4

 

Koude Zaal Tentoonstellingszaal

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 5

 

Productielijn

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 6

 

Het automatische de Machine van het Verpakkingsijs Testen

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 7

 

Workshopmateriaal

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 8

 

Tweede Workshop

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 9

 

Onze Fabriek

 

De Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI

 

De de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI is een belangrijke controlemethode voor verwerkingskwaliteit. Het rustte met het meest geavanceerde inspectiemateriaal de professionele controleapparaten uit, kan het nauwkeurige referentiegegevens verstrekken om het meest geschikte materiaal en de toebehoren te kiezen, die ook effectief delenkwaliteit controleren. Bovendien, het verstrekt ook digitale informatie voor ingenieurs en kwaliteitscontrolemechanisme om haalbaarheid voor vervangstukken na verwerking te bepalen.

 

Dit is de het werk verwerking van kwaliteitscontrole.

 

Leverancier van de Chooings de regelmatige kwaliteit. Na het kopen van grondstof, die het testen duing als het goed wordt bewezen, dan zullen wij deze in aanmerking komende matrial dat gekomen in pakhuis schikken.

 

Wanneer de machine eindigt bevestigend en in testende arbeidsvoorwaarde komt. Elke arbeider zal voor hun materiaal verantwoordelijk zijn. Zij zullen feiten testende datum en resultaten verspreiden. Na test is de testende datum overeenstemming met leveringsnorm. Dan zal de de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI dit materiaal toestaan dat naar verpakkingsafdeling en wachten voor het schoonmaken en verpakking gaat.

 

Vóór levering, zou de de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI al teken en verpakkingsvoorwaarde moeten controleren. Als het is blijk het overeenstemming met het uitvoeren norm en de eis van de klant is. Dan zullen zij toestaan dit gekomen in materiaal productgebied fininshed.

 

Natuurlijk heeft de de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI het recht steekproef het testen voor elke productiestap te maken om productkwaliteit ervoor te zorgen.

 

CBFI betekent Klantenvoordelen van Icesource. Wij zullen productkwaliteit behandelen.

Geschiedenis

2001.10

De stichter Yang Hongbo en van het de opstellingsuitzicht van Zhang Shaozhi het Laboratorium van het de Koelingsonderzoek en om het concept energiebehoud en milieubescherming naar voren te brengen. De bedrijfarbeider samen met BUCO-bedrijf in Duitsland en heeft technische uitwisseling, begon het eerste project van energiebehoud en milieubescherming ijsmacine in China, dit moet de tecnological ontwikkeling van de grote machine van de ijsplaat zeggen.

 

2002.2

Het het Onderzoeklaboratorium van de uitzichtkoeling introduceerde het experimentmodel van de plaattype warmtewisselaar van BUCO-bedrijf in Duitsland. 

 

2002.4

De eerste testmachine van de machine van de ijsplaat is gebeëindigd, begon het om het vlakke van de het dossierhitte van de muurrol te doen vloeibare de overdrachtexperiment.

 

2002.11

Volgens de experimentele gegevens, rectificeert het bedrijf en hervormt de modelmachine, het goedgekeurde multi-lijn koelen en de enig-lijnhitte om ijsexperiment te verzamelen. Wij deden ceaselessly het verzamelen-ijsexperiment voor 1000 keer zonder de machine tegen te houden.

 

2003.3

De eerste 10 ton per de plaatmachine van het dagijs HYH1 in China komt in de wereld. om de steun van familie te danken, werd de machine genoemd na de vrouw van fuonderyang Hongbo - Haoyan Feng. In hetzelfde jaar, dat de machine werd verzonden naar het nationale centrum van technisch onderzoek voor de prestatiestest. Onder de nationale norm, thet bewerk kosten 55kw machinaal wanneer het produceren van 1 tonijs; het bewaarde 45% stroom met de machine die van de ijsvlok wordt vergeleken. Het bedrijf vroeg een octrooi in hetzelfde jaar aan, en kreeg de octrooicertificatie in 2006. Het merkte de rijpheid van technologie van de vlakke overdracht van de de filmhitte van de muurrol vloeibare en multi-lijn en enig-lijnhitte om ijs te verzamelen.

 

2004.8

De stichters Yang Hongbo en Zhang-de shaozhiopstelling Guangzhou-Co. van het Uitzicht Elektromechanisch Materiaal, Ltd, begonnen de productie en de verkoop van ijsmachine. De belangrijkste producten waren de machine van de ijsvlok, de machine van de ijsplaat en de machine van het ijsblok. Door diepgaand technologieonderzoek van vlakke vloeibare de hitteoverdracht van de muurrol en multi-lijn en enig-lijnhitte om de toepassing van de ijstechnologie te verzamelen, begon het bedrijf het experimentonderzoek van grote eetbare ijsmachine en de eenheid van het laag-temperatuur koelwater. 

 

2005.6

Het experiment van de eerste 3 ton per machine CV3000 van het dag de grote eetbare ijsblokje was succesvol (ook de eerste grote eible ijsblokjemachine in de wereld), en die machine werd verzonden naar het nationale centrum van technisch onderzoek voor de prestatiestest. Onder de nationale norm, is de machtsconsumptie van die machine 82kw wanneer opbrengst 1 die tonijs, met de kleine eetbare kosten 160kw wordt vergeleken van de ijsmachine toen het product 1 tonijs, het 51.2% stroom bewaarde. Het keurde het doorgevende systeem van het sluiten-typewater goed, het sparen 12 ton koeltoren toen het produceren van 1 tonijs. De eerste machine werd verkocht aan het beroemde onderneming-Guangzhou Huang Zhenglong het aftrekselvoedsel Co.At van Guangzhou hetzelfde jaar, was de productielijn van grote eetbare ijsblokjemachine opstelling.

 

2006.4

Het experiment van eerste ultra-low temperatuurwater die eenheid-VDS10 in China koelen was succesvol, keurde het directe evporationuitbreiding en multi-lijn het koelen technologie en enig-lijnhitte goed om ijstechnologie te verzamelen; het verstrekte ook 0.5 de lagere temperatuur koelwater van de centigraad. Omdat het bedrijf elk het werk proces strikt controleerde, houd me eerst aan het principe van kwaliteit, overeenkomstig het concept onderzoek en ontwikkel het energiebehoud en milieubescherming techlonogy. De onderneming van Hong Kong-invested die in de Fabriek uiterst strikt is van materiaal standaard-Hong Kong Jiadun Bread Company Yangzhou wordt de eerste klant, merkte het de laag-temperatuur het koelen inzameling van het water ingaat een nieuw hoog efficiënt energiebehoud en een milieubescherming tijd. Bij hetzelfde jaar, de bedrijfopstelling de grote macineproductielijn van het blokijs (volledig-Freonkoeling)

 

2007.10

Co. van het de Koelingsmateriaal van het Guangzhouuitzicht, Ltd Panyu-Tak was opstelling. Bij hetzelfde die jaar had het bedrijf voor het octrooi van de uitvinding van grote ijsblokjemachine en in Oktober 2009 wordt toegepast de octrooicertificatie krijgen. Het bedrijf begon ook het onderzoek en de ontwikkeling van de grote machine van de ijsbuis.

 

2008.2

Het bedrijf werd de leverancier van Olympische Spelen, op voorwaarde dat de atleten van 24 de concurrentiegebieden met eetbaar ijs.

 

2008.5

De eerste 5 ton per de buismachine van het dagijs werd met succes ontwikkeld, en het werd verzonden naar het nationale centrum van technisch onderzoek (Guangzhou) voor prestatiestest. Onder de nationale norm, is de machtsconsumptie van die machine 81.3kw wanneer opbrengst 1 tonijs.

 

2009.

Het bedrijf wordt de grootste leverancier voor ijsfabriek rond elke provincie in China, aangezien ons bedrijf de cliënten vereist die de producten moeten QS overgaan, tegelijkertijd goedkeuren RO-water treatmen faciliteitenmateriaal om water te verstrekken en sanitair van ijs te verzekeren om aan de nationale sanitaire norm te voldoen kopen. Op de manier, drijft het het sanitaire ijsgebied in de ontwikkeling van China aan forwad.

 

2009.

De eerste 20 ton per de buismachine van het dagijs werd ontwikkeld. Ondertussen, ontwikkelde het bedrijf onze verschillende machinetypes met ijs diamter in 16mm, 22mm, 28mm en 35mm; Het verrijkte de de machinereeks van de ijsbuis. De speciale levering van de lage drukhitte voor ijs dalende technologie wordt rijp geleidelijk aan en verhinderde vloeistof terugkerend aan de compressor die weg bevriest, wat de doeltreffende werking op lange termijn van de ijsmachine verzekeren.

 

2010.3

om op het professionalisme van Guangzhou-Co. van het Uitzicht Elektromechanisch Materiaal te wijzen, renameed Ltd, Co. van het de Koelingsmateriaal van Guangzhou Icesource, LTD.Meanwhile, Co. van Icesource (Maleisië), werd Ltd gevestigd, begon de stichting van overzee tak, opzette het systeem die van verkoop, opslag, compressoropsporing en de dienst van de 360 graadnaverkoop passen. 

 

2010.5

Het bedrijf voorziet origanizer van de Wereld Expo van Shanghai van de grote machine CV5000 van het eidlbeijsblokje.

 

2010.8

De eerste niet zoute het ijsmachine werd van de waterzak getest met succes en werd verzonden naar het nationale centrum van technisch onderzoek (Guangzhou) voor prestatiestest. Onder de nationale norm, die machinekosten 73.2kw wanneer het produceren van 1 tonijs. Dit soort machine kan edilbe zakijs produceren. 

 

2010.8

Het bedrijf vestigde het postuniversitaire laboratorium van het koelingsonderzoek met Universiteit van Zuid-China, en het was het gebaseerde experiment en praktijkbasis van koelings belangrijke studenten van Universiteit van Zuid-China.

 

2011.3

De eerste volledig-automatische van het het hoge rendementaluminium van het ijsblok machine goedgekeurde het paneelevaporator werd getest met succes en werd verzonden naar het nationale centrum van technisch onderzoek (Guangzhou) voor prestatiestest. Onder de nationale norm, die machinekosten 65.7kw wanneer het produceren van 1 tonijs. Dit soort machine kan edilbe blokijs produceren.

 

2012.8

De wereld eerste 100 ton per dag met van het het gewichts100kgs de grote ijs van het blokijs productielijn van de het blokmachine die Freon R507a goedkeurde aangezien het koelmiddel met succes in Tawau, Maleisië werd getest. Het merkte de Freon in replae van Ammoniak op aangezien het koelmiddel met succes in grote blokmachine is toegepast. Dit verbetert het milieu van de ijsfabriek (het Ammoniaksysteem zal ammoniak wanneer het werken, zodat heel wat opwekkend gas zal bestaan in de werkplaats verspreiden), dat naar onze wonderbare mening direct) berokkent en mensen en preperty het zijn kwaad verhindert wanneer de ammoniak lekt. 

 

2013.4

De wereld tweede 60 ton per dag met van het het gewichts50kgs de grote ijs van het blokijs productielijn van de het blokmachine die Freon R507a goedkeurde aangezien het koelmiddel met succes in Tawau, Maleisië werd getest. 

Dienst

CBFI als bedrijfembleem, het meas Klantenvoordelen van Icesource. 

 

Wij zetten de dienst in de eigenlijke importandpositie en wij begrijpen de klantenzaken met CBFI-ontwikkeling dicht verwant zijn. 

 

Na de verkoopdienst

1、 verstrekken wij één jaar vrije garantie voor ons product. Tijdens de tijdgarantie, zullen wij de vrije dienst voor materiaalfouten verlenen en zullen dat veroorzaakt niet door menselijke factoren beschadigen. Wij zullen verstrekken de dienst na telefoons of geschreven bericht ontvangt. Maar de de dienstprijzen die door ongepast gebruik worden veroorzaakt zullen door klanten zelf worden behandeld.
2、 voorbij garantie, kunnen wij vervangstukken en de onderhoudsdienst van betaald ook voorzien.
3、 hebben wij ook geschikt en efficiënt oplossen van problemenmechanisme. Wanneer om het even welke fout voor ons materiaal gebeurt, zullen wij reactie in 48 uren en het op gebied oplossen in 72 uren na het ontvangen van het bericht van het gebruik.
4、 zullen wij technicists verzenden om installatie en het opdragen bij gebied te leiden nadat het materiaal bij de plaats van de klant aankwam, en verstrekken opleiding voor materiaalexploitanten als de klant het nodig heeft. Tot het jaar van 2016, hebben wij technicus naar meer dan 50 landen gestuurd om probleem voor klant te installeren en op te lossen. 

 

De internationale techniekdienst
nieuw van de projectinstallatie en dienst onderhoud
Misser. Emily Yan 86-13660478497
E-mail: emily@icemakerchina.com

 

De techniekdienst

Voorwerp voor na de verkoopdienst: de kwaliteit en de klant eerst, verstrekken onophoudelijk in time en uitvoerig na de verkoopdienst voor alle klanten.

Ons Team

 

Dit is onze structuur van de bedrijforganisatie

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

De jaarlijkse summiere vergadering: wij al particapate in de vergadering aan samenvatting omhoog afgelopen en kijken aan de toekomst.

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

Bij de show van de tak van Nigeria, raakte ons ijs de harten van cliënten. 

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 2

 

Bij de het Kantonmarkt van China, is dit een wereld zorgvuldig behoort tot ons „Vervaardiging, is de dienst van ganser harte“ ons spreekwoord. 

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 3

 

De glimlach van de cliënt is ons meest bevredigende antwoord: wij hangen altijd het concept „People-oriented, georiënteerde aan de dienst“.

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 4

 

Wij hebben het product en de actieve onderzoek en ontwikkelingsgroep

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 5

 

Wij zullen de beroepsbekwaamheidkennis trainning bij vaste periode elke maand houden.

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 6

 

Krachtig verkoopteam

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 7

 

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 8

 

Dit is Beloningengebeurtenis

 

China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 9China Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 10

Contactgegevens