aboutus
lopende band

Co. van Guangzhouicesource, Ltd (handelsmerk CBFI), een pionier in de freonkoeling en ijs het maken materiaalindustrie op grote schaal, een grote ijsinstallatie en een de oplossingsprovider van de koude opslagtechniek, zijn een innovatieve en ondernemers high-tech onderneming die onderzoek, ontwerp, vervaardiging, verkoop, en de naverkoopdienst van een eetbaar ijs het maken materiaal op grote schaal, industrieel ijs het maken materiaal op grote schaal, high-end commerciële ijsmaker, volledig ijs het maken systeem en klein en groot koude opslagproject integreert. De belangrijkste producten zijn diverse soorten ijs het maken machine (de direct-koelt machine van het blokijs, de machine van het blokijs, de machine van het buisijs, de machine van het kubusijs, de machine van het vlokijs, de machine van het plaatijs, zuivere ijsmachine en volledig geautomatiseerde ijsinstallatie). De producten worden wijd gebruikt op voedsel, visserij, kleinhandel, vruchten en groenten, aquatische producten, chemische producten, medisch, bouw, mineralen en andere gebieden voor het koelen, opslag en behoud.

 

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 0

 

 

CBFI-Fabriek

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 1

 

Ons Bedrijf

 

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 2

 

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 3

 

Ons Bureau

 

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 4

 

Koude Zaal Tentoonstellingszaal

 

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 5

 

Productielijn

 

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 6

 

Het automatische de Machine van het Verpakkingsijs Testen

 

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 7

 

Workshopmateriaal

 

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 8

 

Tweede Workshop

 

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 9

 

Onze Fabriek

 

De Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI

 

De de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI is een belangrijke controlemethode voor verwerkingskwaliteit. Het rustte met het meest geavanceerde inspectiemateriaal de professionele controleapparaten uit, kan het nauwkeurige referentiegegevens verstrekken om het meest geschikte materiaal en de toebehoren te kiezen, die ook effectief delenkwaliteit controleren. Bovendien, het verstrekt ook digitale informatie voor ingenieurs en kwaliteitscontrolemechanisme om haalbaarheid voor vervangstukken na verwerking te bepalen.

 

Dit is de het werk verwerking van kwaliteitscontrole.

 

Leverancier van de Chooings de regelmatige kwaliteit. Na het kopen van grondstof, die het testen duing als het goed wordt bewezen, dan zullen wij deze in aanmerking komende matrial dat gekomen in pakhuis schikken.

 

Wanneer de machine eindigt bevestigend en in testende arbeidsvoorwaarde komt. Elke arbeider zal voor hun materiaal verantwoordelijk zijn. Zij zullen feiten testende datum en resultaten verspreiden. Na test is de testende datum overeenstemming met leveringsnorm. Dan zal de de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI dit materiaal toestaan dat naar verpakkingsafdeling en wachten voor het schoonmaken en verpakking gaat.

 

Vóór levering, zou de de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI al teken en verpakkingsvoorwaarde moeten controleren. Als het is blijk het overeenstemming met het uitvoeren norm en de eis van de klant is. Dan zullen zij toestaan dit gekomen in materiaal productgebied fininshed.

 

Natuurlijk heeft de de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI het recht steekproef het testen voor elke productiestap te maken om productkwaliteit ervoor te zorgen.

 

CBFI betekent Klantenvoordelen van Icesource. Wij zullen productkwaliteit behandelen.

OEM / ODM

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 0VERSTREK GEEN OEM/ODM

R & D

Onderzoek & Ontwikkeling

 

1.CBFI ontwerpafdeling: Onze ontwerper heeft meer dan 8 jaar ervarings in het ontwikkelen van ijsmachine en koude ruimte, 100%-orde van het nieuwste ontwerp dan het op de productielijn zou moeten worden gezet.

2.CBFI productieafdeling: Elk van onze arbeiders hebben meer dan 7 jaar vakmanschap om onze koopwaar in hoogte te verzekeren - kwaliteit op elk punt.

3.CBFI productiefaciliteit: Onze lassenmachine is gekomen uit de V.S.

4.Welcome OEM en ODM orden!

 

De makermachine van het balijs

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 0Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 1

De makermachine van het goudklompjeijs

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 2

 

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 3

 

Auto-inpakt machine

 

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 4Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD fabriek productielijn 5

Contactgegevens