aboutus
Profiel QC

Co. van het de Koelingsmateriaal van Guangzhouicesource, Ltd.

De Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI

 

De de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI Is een belangrijke controlemethode voor verwerkingskwaliteit. Het rustte met het meest geavanceerde inspectiemateriaal de professionele controleapparaten uit, kan het nauwkeurige referentiegegevens verstrekken om het meest geschikte materiaal en de toebehoren te kiezen, die ook effectief delenkwaliteit controleren. Bovendien, het verstrekt ook digitale informatie voor ingenieurs en kwaliteitscontrolemechanisme om haalbaarheid voor vervangstukken na verwerking te bepalen.

 

Dit is de het werk verwerking van kwaliteitscontrole.

 

Leverancier van de Chooings de regelmatige kwaliteit. Na het kopen van grondstof, die het testen duing als het goed wordt bewezen, dan zullen wij deze in aanmerking komende matrial dat gekomen in pakhuis schikken. 

 

Wanneer de machine eindigt bevestigend en in testende arbeidsvoorwaarde komt. Elke arbeider zal voor hun materiaal verantwoordelijk zijn. Zij zullen feiten testende datum en resultaten verspreiden. Na test is de testende datum overeenstemming met leveringsnorm. Dan zal de de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI Dit materiaal toestaan dat naar verpakkingsafdeling en wachten voor het schoonmaken en verpakking gaat. 

 

Vóór levering, zou de de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI Al teken en verpakkingsvoorwaarde moeten controleren. Als het is blijk het overeenstemming met het uitvoeren norm en de eis van de klant is. Dan zullen zij toestaan dit gekomen in materiaal productgebied fininshed. 

 

Natuurlijk heeft de de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI Het recht steekproef het testen voor elke productiestap te maken om productkwaliteit ervoor te zorgen. 

 

CBFI betekent Klantenvoordelen van Icesource. Wij zullen productkwaliteit behandelen. 

Certificaten
Contactgegevens