Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van Guangzhouicesource, Ltd (handelsmerk CBFI), een pionier in de freonkoeling en ijs het maken materiaalindustrie op grote schaal, een grote ijsinstallatie en een de oplossingsprovider van de koude opslagtechniek, zijn een innovatieve en ondernemers high-tech onderneming die onderzoek, ontwerp, vervaardiging, verkoop, en de naverkoopdienst van een eetbaar ijs het maken materiaal op grote schaal, industrieel ijs het maken materiaal op grote schaal, high-end commerciële ijsmaker, volledig ijs het maken systeem en klein en groot koude opslagproject integreert. De belangrijkste producten zijn diverse soorten ijs het maken machine (de direct-koelt machine van het blokijs, de machine van het blokijs, de machine van het buisijs, de machine van het kubusijs, de machine van het vlokijs, de machine van het plaatijs, zuivere ijsmachine en volledig geautomatiseerde ijsinstallatie). De producten worden wijd gebruikt op voedsel, visserij, kleinhandel, vruchten en groenten, aquatische producten, chemische producten, medisch, bouw, mineralen en andere gebieden voor het koelen, opslag en behoud.

CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Inleiding aan CBFI Company

CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

Certificatie

CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 2

 

Entepriseeer

CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 3

 

Onze partners

CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 4

 

Verpakkingsproces

CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 5

 

CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Bedrijfsprofiel 6

 

Onze Fabriek

 

De Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI

 

De de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI is een belangrijke controlemethode voor verwerkingskwaliteit. Het rustte met het meest geavanceerde inspectiemateriaal de professionele controleapparaten uit, kan het nauwkeurige referentiegegevens verstrekken om het meest geschikte materiaal en de toebehoren te kiezen, die ook effectief delenkwaliteit controleren. Bovendien, het verstrekt ook digitale informatie voor ingenieurs en kwaliteitscontrolemechanisme om haalbaarheid voor vervangstukken na verwerking te bepalen.

 

Dit is de het werk verwerking van kwaliteitscontrole.

 

Leverancier van de Chooings de regelmatige kwaliteit. Na het kopen van grondstof, die het testen duing als het goed wordt bewezen, dan zullen wij deze in aanmerking komende matrial dat gekomen in pakhuis schikken.

 

Wanneer de machine eindigt bevestigend en in testende arbeidsvoorwaarde komt. Elke arbeider zal voor hun materiaal verantwoordelijk zijn. Zij zullen feiten testende datum en resultaten verspreiden. Na test is de testende datum overeenstemming met leveringsnorm. Dan zal de de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI dit materiaal toestaan dat naar verpakkingsafdeling en wachten voor het schoonmaken en verpakking gaat.

 

Vóór levering, zou de de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI al teken en verpakkingsvoorwaarde moeten controleren. Als het is blijk het overeenstemming met het uitvoeren norm en de eis van de klant is. Dan zullen zij toestaan dit gekomen in materiaal productgebied fininshed.

 

Natuurlijk heeft de de Kwaliteitsbewakingsafdeling van CBFI het recht steekproef het testen voor elke productiestap te maken om productkwaliteit ervoor te zorgen.

 

CBFI betekent Klantenvoordelen van Icesource. Wij zullen productkwaliteit behandelen.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2001.10

De stichter Yang Hongbo en Zhang Shaozhi-het Laboratorium van het de Koelingsonderzoek van het opstellingsuitzicht en om het concept energiebehoud en milieubescherming naar voren te brengen. De bedrijfarbeider samen met BUCO-bedrijf in Duitsland en heeft technische uitwisseling, begon het eerste project van energiebehoud en milieubescherming ijsmacine in China, dit moet de tecnological ontwikkeling van de grote machine van de ijsplaat zeggen.

 

2002.2

Het het Onderzoeklaboratorium van de uitzichtkoeling introduceerde het experimentmodel van de plaattype warmtewisselaar van BUCO-bedrijf in Duitsland.

 

 

2002.4

De eerste testmachine van de machine van de ijsplaat is gebeëindigd, begon het om het vlakke van de het dossierhitte van de muurrol te doen vloeibare de overdrachtexperiment.

 

2002.11

Volgens de experimentele gegevens, rectificeert het bedrijf en hervormt de modelmachine, het goedgekeurde multi-lijn koelen en de enig-lijnhitte om ijsexperiment te verzamelen. Wij deden ceaselessly het verzamelen-ijsexperiment voor 1000 keer zonder de machine tegen te houden.

 

2003.3

De eerste 10 ton per de plaatmachine HYH1 van het dagijs in China komt in de wereld. om de steun van familie te danken, werd de machine genoemd na de vrouw van fuonderyang hongbo - Haoyan Feng. In hetzelfde jaar, dat de machine werd verzonden naar het nationale centrum van technisch onderzoek voor de prestatietest. Onder de nationale norm, thet bewerk kosten 55kw machinaal wanneer het produceren van 1 tonijs; het bewaarde 45%-stroom die met de machine van de ijsvlok wordt vergeleken. Het bedrijf vroeg een octrooi in hetzelfde jaar aan, en kreeg de octrooicertificatie in 2006. Het merkte de rijpheid van technologie van de vlakke overdracht van de de filmhitte van de muurrol vloeibare en multi-lijn en enig-lijnhitte om ijs te verzamelen.

 

2004.8

De stichters Yang Hongbo en Zhang-de shaozhiopstelling Guangzhou-Co. van het Uitzicht Elektromechanisch Materiaal, Ltd, begonnen de productie en de verkoop van ijsmachine. De belangrijkste producten waren de machine van de ijsvlok, de machine van de ijsplaat en de machine van het ijsblok. Door diepgaand technologieonderzoek van vlakke vloeibare de hitteoverdracht van de muurrol en multi-lijn en enig-lijnhitte om de toepassing van de ijstechnologie te verzamelen, begon het bedrijf het experimentonderzoek van grote eetbare ijsmachine en de eenheid van het laag-temperatuur koelwater.

 

 

2005.6

Het experiment van de eerste 3 ton per machine CV3000 van het dag de grote eetbare ijsblokje was succesvol (ook de eerste grote eible ijsblokjemachine in de wereld), en die machine werd verzonden naar het nationale centrum van technisch onderzoek voor de prestatietest. Onder de nationale norm, is de machtsconsumptie van die machine 82kw wanneer opbrengst 1 tonijs, dat met de kleine eetbare kosten 160kw wordt vergeleken van de ijsmachine toen het product 1 tonijs, het 51,2% stroom bewaarde. Het keurde het doorgevende systeem van het sluiten-typewater goed, het sparen 12 ton koeltoren toen het produceren van 1 tonijs. De eerste machine werd verkocht aan het beroemde onderneming-Guangzhou Huang Zhenglong het aftrekselvoedsel Co.At van Guangzhou hetzelfde jaar, was de productielijn van grote eetbare ijsblokjemachine opstelling.

 

2006.4

Het experiment van eerste ultra-low temperatuurwater dat eenheid-VDS10 in China koelt was succesvol, keurde het directe evporationuitbreiding en multi-lijn het koelen technologie en enig-lijnhitte goed om ijstechnologie te verzamelen; het verstrekte ook 0,5 de lagere temperatuur koelwater van de centigraad. Omdat het bedrijf elk het werk proces strikt controleerde, houd me eerst aan het principe van kwaliteit, overeenkomstig het concept onderzoek en ontwikkel het energiebehoud en milieubescherming techlonogy. De onderneming van Hong Kong-invested die in de Fabriek uiterst strikt is van materiaal standaard-Hong Kong Jiadun Bread Company Yangzhou wordt de eerste klant, merkte het de laag-temperatuur het koelen inzameling van het water ingaat een nieuw hoog efficiënt energiebehoud en een milieubescherming tijd. Bij hetzelfde jaar, de bedrijfopstelling de grote macineproductielijn van het blokijs (volledig-Freonkoeling)

 

2007.10

Co. van het de Koelingsmateriaal van het Guangzhouuitzicht, Ltd Panyu-Tak was opstelling. Bij hetzelfde jaar had het bedrijf dat voor het octrooi van de uitvinding van grote ijsblokjemachine en in Oktober 2009 wordt toegepast de octrooicertificatie krijgen. Het bedrijf begon ook het onderzoek en de ontwikkeling van de grote machine van de ijsbuis.

 

2008.2

Het bedrijf werd de leverancier van Olympics, op voorwaarde dat de atleten van 24 de concurrentiegebieden met eetbaar ijs.

 

2008.5

De eerste 5 ton per de buismachine van het dagijs werd met succes ontwikkeld, en het werd verzonden naar het nationale centrum van technisch onderzoek (Guangzhou) voor prestatietest. Onder de nationale norm, is de machtsconsumptie van die machine 81.3kw wanneer opbrengst 1 tonijs.

 

2009.

Het bedrijf wordt de grootste leverancier voor ijsfabriek rond elke provincie in China, aangezien ons bedrijf de cliënten vereist die de producten moeten QS overgaan, tegelijkertijd goedkeuren RO-water treatmen faciliteitenmateriaal om water te verstrekken en sanitair van ijs te verzekeren om aan de nationale sanitaire norm te voldoen kopen. Op de manier, drijft het het sanitaire ijsgebied in de ontwikkeling van China aan forwad.

 

2009.

De eerste 20 ton per de buismachine van het dagijs werd ontwikkeld. Ondertussen, ontwikkelde het bedrijf onze verschillende machinetypes met ijs diamter in 16mm, 22mm, 28mm en 35mm; Het verrijkte de de machinereeks van de ijsbuis. De speciale levering van de lage drukhitte voor ijs dalende technologie wordt rijp geleidelijk aan en verhinderde vloeistof terugkerend naar de compressor die weg bevriest, wat de doeltreffende werking op lange termijn van de ijsmachine verzekeren.

 

2010.3

om op het professionalisme van Guangzhou-Co. van het Uitzicht Elektromechanisch Materiaal te wijzen, renameed Ltd, Co. van het de Koelingsmateriaal van Guangzhou Icesource, LTD.Meanwhile, Co. van Icesource (Maleisië), werd Ltd gevestigd, begon de stichting van overzee tak, opzette het systeem die van verkoop, opslag, compressoropsporing en de dienst van de 360 graadnaverkoop passen.

 

 

2010.5

Het bedrijf voorziet origanizer van de Wereld Expo van Shanghai van de grote machine CV5000 van het eidlbeijsblokje.

 

2010.8

De eerste niet zoute het ijsmachine werd van de waterzak getest met succes en werd verzonden naar het nationale centrum van technisch onderzoek (Guangzhou) voor prestatietest. Onder de nationale norm, die machinekosten 73.2kw wanneer het produceren van 1 tonijs. Dit soort machine kan edilbe zakijs produceren.

 

 

2010.8

Het bedrijf vestigde het postuniversitaire laboratorium van het koelingsonderzoek met Universiteit van Zuid-China, en het was het gebaseerde experiment en praktijkbasis van koelings belangrijke studenten van Universiteit van Zuid-China.

 

2011.3

De eerste volledig-automatische van het het hoge rendementaluminium van het ijsblok machine goedgekeurde het paneelevaporator werd getest met succes en werd verzonden naar het nationale centrum van technisch onderzoek (Guangzhou) voor prestatietest. Onder de nationale norm, die machinekosten 65.7kw wanneer het produceren van 1 tonijs. Dit soort machine kan edilbe blokijs produceren.

 

2012.8

De wereld eerste 100 ton per dag met van het het gewichts100kgs de grote ijs van het blokijs productielijn van de het blokmachine die Freon R507a goedkeurde aangezien het koelmiddel met succes in Tawau, Maleisië werd getest. Het merkte de Freon in replae van Ammoniak op aangezien het koelmiddel met succes in grote blokmachine is toegepast. Dit verbetert het milieu van de ijsfabriek (het Ammoniaksysteem zal ammoniak wanneer het werken, zodat heel wat opwekkend gas zal bestaan in de werkplaats verspreiden), dat naar onze wonderbare mening direct) berokkent en mensen en preperty het zijn kwaad verhindert wanneer de ammoniak lekt.

 

 

2013.4

De wereld tweede 60 ton per dag met van het het gewichts50kgs de grote ijs van het blokijs productielijn van de het blokmachine die Freon R507a goedkeurde aangezien het koelmiddel met succes in Tawau, Maleisië werd getest.

 

 

2015

CBFI werd geschat als nationale „High-tech Onderneming“ en verkreeg het High-tech het Productcertificaat van Guangdong.

 

2016

CBFI werd genoemd „Guangzhou-Ondernemingsr&d Organisatie“.

 

2017

„Van het het Ijsmateriaal van Guangdong het Onderzoekscentrum van de de Techniektechnologie“ was vermeld.

 

2018

CBFI werd genoemd „Eminente Onderneming in de Provincie van Guangdong“. CBFI werd geselecteerd als „Innovatieve het Vermogens top 500 Onderneming van Guangdong“ en is het enige bedrijf in de ijs het maken materiaalindustrie. CBFI heeft de certificatie van het „Intellectuele eigendombeheersysteem“ overgegaan. CBFI werd genoemd de „Populairste Leverancier van de Koude Kettingslogistiek“ de Internationale Visserij Expo door van China (Guangzhou).

 

2019

CBFI ging het de kwalificatieoverzicht over van de Verenigde Naties en werd de geregistreerde leverancier van de wereldmarkt van de Verenigde Naties, is het registratienummer 601126, als ‚Best Employer Company in de Provincie van Guangdong‘, geweest en bereikte een strategische samenwerking met de internationale compressor reuzebitzer. CBFI werd genoemd de ‚Populairste Leverancier van de Koude Kettingslogistiek‘ de Internationale Visserij Expo door van China (Guangzhou).

 

2020

CBFI die als ‚Ondeugd wordt geselecteerd - voorzitter Unit van de Koude Kettingsvereniging van Guangdong‘.

 

2021.11

Verkreeg het certificaat van de M.D.richtlijn en het PED richtlijncertificaat, en de producten en het materiaal kunnen de de EU-markt regelmatig ingaan en onbelemmerd.

 

2021.12

Verkreeg het certificaat van de M.D.richtlijn en het PED richtlijncertificaat, en de producten en het materiaal kunnen de de EU-markt regelmatig ingaan en onbelemmerd.

 

2021

Ging de speciale certificatie van de materiaalkwalificatie van „Drukvatpijpleiding Productie“ en certificatie van de het materiaalkwalificatie van de „Industriële Pijpleidingsinstallatie (GC2)“ de speciale over. Onder de vele het materiaalfabrikanten van de ijsmachine in China, is Bingquan één van de zeer weinig ondernemingen die de bovengenoemde twee certificaten houden.

 

2021

Verkreeg het „van de het Materiaalonderhoud en Installatie van China Ondernemingsbevoegdheid Niveaucertificaat“; het is de belichaming van uitvoerige kwaliteit zoals beheerscapaciteit en technisch niveau van het onderhoud en de installatieondernemingen van het koelingsmateriaal.

 

2021

Verkreeg de „van het de Samenwerkingsmateriaal van BITZER Strategische de Leverancierscertificatie“ vier opeenvolgende jaren, en is de enige strategische leverancier van het samenwerkingsmateriaal in China.

 

2022.11

Verkreeg „specialiseerde zich, de speciale en nieuwe“ certificatie van de kleine en middelgrote ondernemingskwalificatie in de Provincie van Guangdong, en is geworden de voorhoede van kleine en middelgrote ondernemingen in mijn land en backbone van de kleine en middelgrote ondernemingen van uitstekende kwaliteit

 

2022.12

Verkreeg het „Informatisering en van de Industrialisatieintegratie Certificaat van de Beheersysteemevaluatie“

 

Elk Jaar
CBFI wordt het Lid van Internationale Verpakte Ijsvereniging; Het Lid en de Gouden Leverancier van Europese Verpakte Ijsvereniging; Het Lid van Verpakte Ijsvereniging van Austraal-Azië.

 

Aanhangend de bedrijfsfilosofie van „bereik klanten, creëren waarde“, is het bedrijf geëngageerd aan de verbetering van de productprestaties geweest, in nieuw productonderzoek en ontwikkeling, geïnvesteerd en productkwaliteitsborging altijd aangehangen, die CBFI in een bekend merk in de globale ijs het maken materiaalindustrie ernaar streven te bouwen.

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : CBFI

Aantal werknemers : 101~300 people

Jaarlijkse omzet : $180 Million-US$300 Million

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 80% - 90%

Product Range: Ice Machine & Cold Room

Location: Guangdong,China(Mainland)

BRANCH OFFICE: Philippines, Malaysia

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten CHINA Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Certificaten